Een KMO in volle ontwikkeling

Over Euromousse
40 jaar ervaring, dat merk je in de kwaliteit

Euro-Mousse is een familiebedrijf in volle groei, met jarenlange ervaring in het versnijden en verwerken van schuim tot afgewerkte producten. Door het hele productieproces van begin tot einde in eigen handen te houden, kunnen wij bij alle soorten van maatwerk en specifieke vragen een oplossing bieden. Wij richten ons dan ook tot iedereen die op zoek is naar versneden schuim en afgewerkte producten: zorgverstrekkers, stoffeerders, groothandel, particulieren,...

Versnijding van het schuim gebeurt door ervaren mensen in onze productiehal, afwerking in ons confectie-atelier en de verzending door onze eigen chauffeurs.

Een grote voorraad comfortschuimen, die naar wens kunnen versneden worden tot allerlei toepassingen zorgt ervoor dat een uitgebreid gamma van matrassen, kussens,… snel beschikbaar is.

Zo kunnen we een antwoord bieden op allerlei vragen vanuit de zorgsector, groothandel, stoffering en voor persoonlijk gebruik.

Alle maatwerk

Van eigen confectie tot matrassen en toebehoren specifiek voor de verzorgingssector. Van brandvrije- & anti-decubitusmatrassen tot versnijding en bewerking geheel volgens uw wensen.

Belgische kwaliteit

Al onze producten en grondstoffen zijn van Belgisch fabrikaat, voldoen steeds aan de strengste Europese normen en zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals CFK's en vele andere. Euro-Mousse staat garant voor hoogwaardige kwaliteit.

Ervaring

Euro-Mousse is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Je kan ons gerust specialisten binnen de sector noemen. Euro-Mousse staat aan de top wat betreft versnijding en bewerking van synthetische schuimstoffen.

Meer weten? Contacteer ons voor een afspraakContacteer ons